Pages

Wednesday, December 14, 2011

x tau nak kata apa...huh...

sejak kebelakangan ni terlalu sibuk..tiada masa nak update blog ni...cian blog saya n follower sy...sblm ni p kl, coz konvo..then balik dr KL 9 Dis..mlm tu dah start kenduri kawin kat rumah.tu yg x sempat nak update...sabtu rest, tp x de la nak rest sgt...bz gak lah. ahad, for sure kepenatan setelah selesai kenduri kawin tu..mlm ahad tu still ada mjlis lg, tp sy x dpt nak join coz isnin jam 8 pagi, saya da interview kpli-sr jqaf..mmg sy x prepare bnyk masa tu.sy serabut..x tau nak fikir pe masa tu dah..gelabah jua masa ineterview tu..dah la mmg x suka d interview, tup2, kene plak interview awal pg jam 8..mmg x prepare yg cukup la...huh...skrg ni hanya doa n tawakkal bnyk2 ja..harap2 dpt la sy melangkah ke profesion perguruan as soon as posibble.,.:) insyaALLAH..amin...didoakan untuk diri ini, juga kepada kawan2 yg turut serta apply kpli-sr jqaf ini...:) semoga urusan kita dipermudahkan-NYA..:) amin...

1 comment:

  1. usaha tangga kejayaan adik...heheeheh....

    ReplyDelete